VI день декади місійності вірні святкували у відпустовому місці с. Острів

IMG_5779

Після молитви всі учасники прощі мали змогу роздумувати над темою шостого дня місійності «Особиста відповідальність», яку представила місіонер декади місійності Марія Крамар. Було наголошено на тому, що нове створення людини у Христі робить її не тільки причасницею божественного життя, а й відповідальною за свої думки, слова та вчинки. І для того, щоб розуміти як правильно поводитись у тій чи іншій ситуації, треба відкритися на діяння Святого Духа, вміти з ним розмовляти як з особою, яка є найбажанішою у нашому житті. І тоді сам Христос стає новим діяльним животворним началом християнина, якому дає Духа Животворного (1 Кор. 15,45).

Опісля о. Василь Брона виголосив проповідь на тему відповідальності. Зокрема, проповідник наголосив: «Кожна людина має бути відповідальною у різних сферах життя: суспільному, родинному, професійному. Особливо відповідальною повинна бути людина у сфері духовній – перед Богом, бо несе відповідальність за все своє життя. Яскравим прикладом відповідальності є те, як людина ставиться до Божих дарів, якими Він її обдарував. Бути відповідальним – означає послужити парафії тим даром, який людина має; а це може бути: вміння співати, вишивати, фотографувати, вирощувати квіти, чи багато інших можливостей».

На завершення всі присутні могли послухати пісні у неперевершеному виконанні дівчат молодіжного хору «Вознесіння».

IMG 5766IMG 5761

повідомив о. Василь Брона

Вибір читачів за тиждень

Відео