На парафії св. Володимира Великого, що у Великій Березовиці, відбувся VII день Декади місійності

5

25 травня, на свято Вознесіння Господа нашого Ісуса Христа, в Українській Греко-Католицькій Церкві розпочалася Декада мiсiйностi, яка триватиме до 4 червня. Упродовж десяти днів вірні роздумують над різними темами: «Божа Любов, що дарує радість», «Звільнення від гріха», «З нами Бог – ми Божі», «Гілка, яка приносить плід», «Де нам шукати правди?», «Особиста відповідальність».

01 червня на парафії св. Володимира Великого селища Велика Березовиця Великоберезовицького протопресвітеріату відбувся сьомий день Декади місійності на тему «СПІЛЬНОТА МОЛИТВИ».

Сьомий день декади розпочався Святою Літургією, після читання Євангелія було виголошено проповідь, у якій мова йшла про те, що парафія складається з різних спільнот, які покликані укріплювати єдність і любов між членами парафіяльної спільноти, підтримуючи одні одних молитвою, обмінюючись Божими дарами та співпрацюючи в дусі Христового служіння.

Після Літургії всі учасники Декади мали змогу роздумувати над темою сьомого дня місійності «СПІЛЬНОТА МОЛИТВИ», яку представила місіонер декади місійності Тетяна Бакалець. Третя Божа заповідь – «Пам’ятай день святий святкувати» (Вих. 20, 8) – зобов’язує нас відвідувати храм щонайменше в неділю і на великі свята. Проте ми знаємо, що багато наших сусідів, рідних і знайомих ходять до церкви лише на найбільші свята. Щоби частіше ходити, вони мусять відчути себе частиною великої християнської і парафіяльної родини. Основне, отже, показати їм, що ми раді їх бачити на молитві з нами в спільноті улюблених учнів Христових.

Завершився цей день Декади молитвою на вервиці, яку люди спільно тримали в руках і молилися, щоб Господь відновив наше життя в Бозі силою і діянням свого Святого Духа.  Перед храмом зробили спільне фото під Аркою Святого Духа. Йдучи додому кожен отримав особисте місійне завдання, яке повинен втілити в своєму щоденному житті.

31

повідомив о. Святослав Ласковий

Вибір читачів за тиждень

Відео