«Profi Land» - це ігри, тренінги, психологічні тести…

шумськ1

У Шумську в рамках святкування Дня захисту дітей фахівці райцентру зайнятості провели для школярів профорієнтаційний квест «PROFI LAND». У програмі заходу були пізнавальні та розважальні ігри, інтерактивні вправи, психологічні тести, тренінги.

Учням десятих-одинадцятих класів було запропоновано визначити тип темпераменту та основні професійно-важливі риси характеру. Для них відбулися психологічні дискусії, їм надавались індивідуальні консультації.

Діти 14-15 років виконували вправи, спрямовані на самопізнання та визначення майбутньої професійної ролі. А от учні від 10 до 13 років з головою поринули у цікаві профорієнтаційні конкурси.

Занурюючись в атмосферу радості та азарту, учнівська молодь використовувала максимум ерудиції. Під час квестів гравці навчилися працювати в командах, самостійно приймати раціональні та швидкі рішення.

шумськ2
шумськ2

Наймолодші ж школярі малювали представників різних професій, відгадували загадки на професійну тематику. Загалом у профорієнтаційному заході взяли участь більше 100 школярів.

шумськ3
шумськ3

Цього ж дня «PROFI LAND» провели і фахівці Козівського райцентру зайнятості на площі Незалежності у смт. Козова спільно із соціальними партнерами: відділом освіти та спорту, службою у справах дітей РДА, центром соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, районним будинком творчості школярів.

Також інтелектуально-ігровий захід для дітей відбувся у Збаражі. Його організатором виступив Збаразький центр зайнятості.

Вибір читачів за тиждень

Відео