Оксана Бучко

Перемога у «СтудМіс Тернополя-2017» для Олени Войнарович стала подарунком на день народження (фото)

Напередодні 20-ліття титул «СтудМіс Тернополя-2017» отримала студентка ТНЕУ Олена Войнарович. У якості подарунка дівчину чекає відпочинок у Берліні, після якого розпочнеться підготовка до участі в «СтудМіс України».

- Було бажання спробувати себе у цікавій діяльності, - розповідає переможниця. – Підготовка потребувала організованості та витривалості. Репетиції і тренування перед конкурсом робили нас більш організованими та дружніми. Завдяки цьому часу ми стали справжньою командою, в якій кожен був готовий допомогти та підтримати.

У конкурсі, який провели 2 червня в драмтеатрі, змагались 12 претенденток із 4-ох вишів Тернополя. Дівчата мали 5 виходів, під час яких демонстрували коктейльні сукні, купальники, костюми різноманітних героїв, вечірні сукні та показували свої таланти.

unnamed (8)
unnamed (8)

- Я готувала танцювальний номер, поєднання  хіп-хопу та джаз фанку, - продовжила Олена. - Змалечку захоплююсь хореографією. Конкурс дав мотивацію відновити заняття танцями.

unnamed (11)
unnamed (11)

Титул першої віце-міс на конкурсі отримала «СтудМіс ТДМУ 2017» Наталія Мосійчук, другої віце-міс - «СтудМіс ТНЕУ 2017» Яна Колеснік.

unnamed (10)
unnamed (10)

unnamed (9)
unnamed (9)

Фото автора та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео