Віра Олександрович

«Кубок преси-2017»: тернопільські податківці не втримали перехідний кубок

unnamed (7)

Кращим воротарем турніру «Кубок преси-2017» став Тарас Таращук із команди Головного управління Державної фіскальної служби в області.  

Нагадаємо, традиційно напередодні професійного свята – Дня журналіста у Тернополі на майданчику зі штучним покриттям, що біля міського стадіону, відбувся 9-й турнір із міні-футболу - пам’яті тернопільського журналіста Володимира Кузика.

І хоча два роки поспіль команда фіскалів виборювала перемогу і перехідний кубок залишався у працівників відомства, цього року фортуна відвернулася від гравців, визнали у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області. Тож команда податківців у фінальному поєдинку із командою «Кореспондент-1» зазнала поразки, посівши друге місце.

  • Загалом у змаганнях брали участь шість колективів, - розповідають у податковій. - За результатами відбіркових змагань путівки до півфіналу вибороли колективи фіскальної служби і «Кореспондент-1» (із групи «А») і Служби автомобільних доріг у Тернопільській області та «Кореспондент-2» (із групи «В»).

У першому півфіналі команда ГУ ДФС перемогла ветеранську команду журналістів («Кореспондент-2»), а в другому – молодий колектив журналістів («Кореспондент-1»), як ви вже зрозуміли, був сильнішим за дорожників. У матчі за третє місце «Кореспондент-2» лише у серії пенальті переміг дорожників – 1:1 (основний час), 3:2 (за пенальті).

  • Переможці і призери змагань отримали кубки від організаторів, а Федерація футболу Тернопільській області презентувала кожній команді по футбольному м’ячу, - додають у податковій.

Крім того, кращі гравці турніру «Кубок преси-2017» отримали індивідуальні призи. Так, у номінації кращий воротар нагороду отримав саме Тарас Таращук.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео