ФК «Тернопіль» переграв, але не переміг «Нафтовика»

FC_Ternopil_Logo_2012-201x300

Свій останній домашній матч у першій лізі сезону-2016/17 провів ФК «Тернопіль». Тернопільська команда, яка наступний чемпіонат розпочне вже у другій лізі, намагалася гучно гримнути дверима, обігравши одного з лідерів – охтирський «Нафтовик». І була дуже близько до перемоги, однак відверте невезіння не дозволило хоча б наприкінці сезону потішити звитягою місцевих вболівальників, повідомляє Номер один.

Хоча матч завершився нульовою нічиєю, але все ж ближчими до перемоги були саме наші земляки. На старті матчу футболісти ФК «Тернопіль» вдалися до грізної зброї – ударів із середньої і далекої відстані. Були близькими до взяття воріт Роман Кухарський, Ігор Вонс та Степан Клекот, однак їх ударам бракувало точності. Протягом майже всього ігрового часу тернополяни більше створювали небезпечних моментів, але справді серйозні загрози воротам суперника виникли під кінець матчу. Так Віталій Богданов у невластивій для себе манері замикав ударом головою навісну передачу з лівого флангу, але м’яч,  прокотившись фактично по лінії воріт, у рамку не влучив. Як і не зумів замкнути теж ударом головою хорошу передачу Ігоря Вонса  Артур Дорі. На 90-й хвилині Ігор Вонс, здавалося, вже бачив м’яч у воротах, коли пробив метрів з десяти, але, напевно, він і сам не знає, як так сталося, що м’яч пройшов повз стійку. А на першій доданій до основного часу хвилині просто зобов’язаний був забивати Юрій Захарків, коли вийшов на побачення з голкіпером, але пробив без видумки і прямо в нього.

Незважаючи на те, що перемоги здобуто не було, тернопільські вболівальники після фінального свистка оплесками проводжали свою команду, гравці якої на полі віддали всі сили.  2 червня на них чекає останній матч сезону. Вони поїдуть у гості до «Черкаського Дніпра».

***

ФК «Тернопіль» – «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – 0:0

27 травня. Тернопіль. Міський стадіон.

Тернопіль: Воробей, Курило-к, Клекот, Музика (Бабич, 30), Кухарський, Червонецький, Пришнівський, Вонс, Полянчук (Дорі, 69), Богданов (Дацюк, 81), Захарків.

Вибір читачів за тиждень

Відео