Тернопільська лешмейкер: «Туші нині шкодять більше, ніж нарощені вії»

33a071ef18268dcc2ebe3717977a7a04

Тернопільська лешмейкер Вікторія Танчук розповіла про особливості нарощення вій, які існують види, та як за ними доглядати.

Види вій

Штучні вії бувають синтетичні та з шерсті. Краще використовувати синтетичні, адже на шерсть у людини може бути алергія. Окрім того, є більш підкручені та менш підкручені. Перші підходять людям із глибоко-посадженими очима, і, відповідно, другі – для великих і виразних очей. Наступний критерій – довжина. Вона не має бути більша, ніж 30% довжини власної вії. Оскільки тоді буде навантаження на повіки. Щодо густоти вій, - то є класика, коли на одну власну вію кріпиться 1 штучна, 2д – відповідно – на 1 свою – 2 штучних, 3,4 і так до 12д (цифра відповідає кількості штучних вій на 1 свою)

Як вибрати майстра?

Найперше треба запитати кваліфікацію майстра і диплом про закінчення відповідних курсів. Також варто дізнатися, які матеріали він (вона) використовує, тобто, чи гіпоалергенний клей, чи синтетичні матеріали. Окрім того, варто почитати відгуки клієнтів та подивитися фото робіт.

Як доглядати за віями?

Мочити нарощені вії не можна лише перші чотири години. Загалом вії потрібно мити, це робиться легенько, без тертя, і після цього їх необхідно розчесати щіточкою. Не можна ходити в сауну та баню, адже клей розчиняється при високих температурах. Також, коли їдете на море, вії робити не варто, адже там солена вода, і вона теж розчиняє клей. Туші використовувати не варто, а коли фарбуєтеся тінями, то стирати їх можна лише міцелярною водою.

78546404_w640_h640_naraschivanieresnic8
78546404_w640_h640_naraschivanieresnic8

Наскільки довго тримаються нарощені вії?

В середньому нарощені вії тримаються 20 днів. Але тут все дуже індивідуально і залежить від фізіологічних особливостей людини. Тобто, якщо сальні залози (потовиділення) дуже активні, то і вії відповідно протримаються менше, так само як і коли очі чутливі, то вони реагують на сонце та вітер і можуть сльозитись, а так як сльози солені і розчиняють клей, то вії швидко відпадуть. Окрім того, власні вії мають певний цикл життя, і коли він закінчується, то вони відпадають разом із нарощеними.

Чи варто робити корекцію?

Насправді не варто. Це вигідно і швидко для майстра, але воно не буде так гарно дивитися, як повністю перенарощені вії.

Чи може нарощення пошкодити власні вії?

Нашкодити може тільки неправильне зняття. Дуже багато дівчат начитаються в інтернеті, що нарощені вії допоможе зняти жирний крем. Це – неправда! І цього робити в жодному разі не можна! Потрібно прийти до майстра, він нанесе на вії спеціальний розчин і зніме штучні вії без шкоди власним. Під нарощеними віями власні тільки відновлюються. Адже зараз такі туші для повік, що приносять більше шкоди, ніж нарощення.  Нині найти в Україні нормальну туш дуже важко.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео