Тернополяни не хочуть бути рабами на своїй землі (Відео)

Делегація з Тернопільщини взяла участь у багатотисячному мітингу в рамках акції «Не дамо вкрасти землю!», що проходив 7 червня під стінами Верховної Ради.

Представники Аграрної партії ініціювали та зібрали понад 3 млн підписів проти впровадження «дикого» ринку землі, серед яких 120 тисяч привезли із Тернопільщини.

  • Ми сьогодні тут не за примусом, не за чужі гроші. Ми сьогодні тут разом, щоб сказати «НІ» грабунку українського народу. Щоб сказати «НІ»  грабунку української держави. Ми привезли понад 3 млн підписів, які ви бачите сьогодні на сцені, в офісах Аграрної партії України, підписів з усіх куточків держави, повідомляє голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.

Мітингувальники ухвалили резолюцію, у якій вимагають продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення до завершення повноцінної та комплексної земельної реформи.

  • Ми вимагаємо завершити АТО та відновити кордони держави Україна, як це передбачено в Конституції. І сьогодні ми маємо економіку країни з мертвого місця, підняти, вивести ВВП хоча би на середній рівень і після цього можна відкривати ринок землі, - повідомляє голова обласного осередку «Аграрної партії» Іван Чайківський.

На завершення мітингу «Не дамо вкрасти землю!» на площі перед Верховною Радою учасники розгорнули великий прапор Аграрної партії розміром 8 на 16 метрів.

[embed]https://youtu.be/V45PtQKW-Iw[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео