Оксана Бучко

На вихідні тернополяни матимуть змінений рух тролейбусів

thumb_53191_news_m

Через ремонт на проспекті Злуки від «Універсаму» до «Текстильника» тернополян чекає зміна руху тролейбусів на вихідні - 10 та 11 червня, а також 12 червня. Про це повідомляють у КП «Тернопільелектротранс».

Тролейбус №9 та №10 знімуть з лінії. Тролейбус №8 у суботу курсуватиме від зупинки «Газопровід» до зупинки «Ринок». Тролейбус №11 матиме маршрут: вулиця Тарнавського - поворот наліво на проспект Злуки - 15 Квітня - С. Бандери - Руська. Далі за маршрутом.

У неділю тролейбуси №8, 9 та 10 не їздитимуть. Це також пов’язано із припиненням подачі електроенергії на ГПП 110/10 «Ватра». Тролейбус №11 курсуватиме за маршрутом: вулиця Тарнавського — поворот наліво на проспект Злуки — 15 Квітня — С. Бандери — Руська. Далі — за маршрутом.

У понеділок, 12 червня, розклад руху тролейбусів наступний: з 9.00 год ранку троллейбус №8 курсуватиме від зупинки «Газопровід» до зупинки «Ринок». Тролейбуси №9 та №10 залишатимуться зняті з лінії. Тролейбус №11 курсуватиме за маршрутом: вулиця Тарнавського — поворот наліво на проспект Злуки — 15 Квітня — С. Бандери — Руська. Далі — за маршрутом.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео