На Тернопільщині хочуть заборонити…  домашнє молоко?

1

Теми, до яких не залишиться байдужим жоден  тернополянин, розкрили у публікаціях пятого червневого номера Громадсько-політичної газети Тернопільщини «Сільський господар».

На шпальтах друкованого видання нашого краю, новий номер якого вийшов у світ 7 червня, ви більше дізнаєтесь про: життя, побут і здобутки аграріїв; проти чого зібрали аж понад півтора мільйона підписів; про земельну реформу, і чому ж фермери Тернопільщини не сприйняли цей урядовий законопроект.

Крім того, у публікаціях цього номера детальніше розповіли про тривогу сільського населення щодо перспектив подальшого ведення особистих підсобних господарств. Адже господарі насторожено сприймають заяву директора департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Миколи Мороза, який зазначив, що Україна повинна відмовлятися від молока другого сорту, яке виробляється у домогосподарствах, адже його якість заважає українським виробникам виходити на експорт.

Зокрема, до вашої уваги представлено такі підрубрики: «відверто про наболіле», «позиція», «земля і влада», «бліц-інформ», «гаряча тема», «дореформувалися?», «формула успіху», «кооперація на селі», «кримінал» та інші.

4
4

Господарям та господиням редакція газети як завжди, підготувала «поради до часу», а для усієї сім’ї цікавою буде «сторінка сімейного читання «родинне перевесло».

5
5

3
3

 

Вибір читачів за тиждень

Відео