Депутат Тернопільської міської ради судитиметься з мером

7a384fac44e6a48cba4e5708566efde6

Депутата Тернопільської міської ради І.Сороколіта звільнено з посади директора КП «Тернопіль Інтеравіа». Про це написав сам Сороколіт у себе на "Фейсбуці".

«У суботу (»випадково« саме у вихідний день) Ігор Мединський запрошує мене на »звичайну робочу нараду« на тему відеоспостереження... А там мене зустрічає ціла делегація (з відеокамерою!), котра зачитує розпорядження про звільнення у зв'язку... не дуже запам'ятав... але щось дуже погане», - не без іронії пише екс-керівник.

За словами пана Сороколіта, він розцінює таке звільнення, як один з шляхів впливу та тиску на нього, як депутата. Тому планує відстоювати свої права в суді.

«Побажав їм хорошого дня та повідомив, що буду чинити так, як вважаю за потрібне і, швидше за все, зустрінемось в судах. Чиню я так не через те, що тримаюсь за посаду, а тому, що це маніпуляція», - зазначив депутат.

Нагадаємо, що після виключення з лав ВО «Свобода» депутатів Тернопільської міської ради Р.Навроцького, І.Сороколіта та І.Турського, їхні колишні однопартійці (як правило, привезені з інших міст) блокують їм вхід в міську раду в день проведення сесії та всіляко намагаються змусити скласти депутатські повноваження. На захист своїх депутатів стали виборці та інші депутати, які вважають перешкоджання в здійсненні депутатських повноважень порушенням закону.

Також читайте ТУТ і ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео