Компанія «Агропродсервіс» відзначила своє 18-річчя (фото)

IMG_9661-847x381

11 червня компанія «Агропродсервіс» відзначила 18 років роботи на агропромисловому ринку. На честь «повноліття» колектив компанії здійснив сходження на карпатську гору Синяк (м. Яремче).

Похід у гори під час святкування Дня народження компанії «Агропродсервіс» за останні чотири роки вже став традиційним. Колективу вже вдалося підкорити вершини Говерлу, Ребру з озером Несамовите, Хомяк і цього річ гору Синяк, де провели святу молебень за здоров’я всього колективу компанії. Такі сходження для команди «Агропродсервісу» є символом постійного зростання.

«Я хочу привітати з повноліттям весь колектив нашої великої команди, яка з року в рік показує стабільні результати у своїй діяльності та  спільними зусиллями допомагає розвивати українське село, даючи можливість працювати українцям на своїй землі та сплачувати податки до українського бюджету. Також дякую усім партнерам компанії «Агропродсервіс» за те, що протягом цих років Вони йшли разом з нами», – каже генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

За 18 років роботи компанія «Агропродсервіс» на чолі з Іваном Чайківським стала одним з найбільших агропромислових підприємств в Україні. Компанія вибудувала максимально ефективну вертикально інтегровану бізнес-модель, в якій диверсифікуються ризики, пов’язані з сільськогосподарською діяльністю, а зосередженість роботи припадає на двох найбільш прибуткових сегментах: рослинництво і тваринництво.

222 (Copy)
222 (Copy)

Зараз компанія «Агропродсервіс» активно розвиває і м’ясопереробну галузь – відновлено роботу «Тернопільського м’ясокомбінату», а для збуту продукції вже запрацювала власна торгова мережа «Студія м’яса». За останні два роки побудовано репродуктор на 2 тис. голів свиноматок, а потужності птахівництва збільшено до 2 млн. голів курей в рік.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Вибір читачів за тиждень

Відео