У Тернополі відбудеться грандіозний турнір з фрі-файту — Україна проти Польщі

fri-fayt
17 червня, у Тернополі відбудеться міжнародний турнір з фрі-файту «Битва за честь».

Цьогоріч подія розширює свою географію. У турнірі, який відбудеться у концерт-холі ТРЦ «Подоляни», візьмуть участь вісім бійців з Польщі, пишуть ternopoliany.

Файт-кард турніру складатиметься з 12 поєдинків, у восьми з яких зійдуться бійці з України по Польщі. Тернопіль на «Битві за честь» представлять найвідоміші наші чемпіони: Ігор Слюсарчук, Юрій Босий, Ігор Кохно, Тарас Титаренко та Микола Гринчук.

«Як тренер, ніколи не ставлю оцінки та сподівань перед боєм, - розповів новообраний Голова Федерації фрі-файту та змішаних єдиноборств України та тренер тернопільського клубу «Характерник» Валерій Чоботар. - Пріоритетом для мене є якісна підготовка хлопців, а результати покаже сам турнір. Зараз головне зосередитися на тренуваннях. Я зацікавлений в тому, щоб всі сторони показали достойний рівень в бою. Турнір складатиметься з 8 поєдинків між бійцями України та Польщі та чотирьох рейтингових.»

«Підготовка до турніру повним ходом, - розповів вихованець тернопільського клубу «Характерник» Микола Гринчук. - Тренуюся два рази на день в залі нашого «Характерника». А у дружніх клубах займаюся боксом та боротьбою, таким чином підбираючи стратегію під супротивника. Окрім того заняття кроссфітом. Загалом 12 тренувань на тиждень. З наступного тижня збавлятиму навантаження, аби м’язи відпочили перед боєм.»

Нагадаємо, що Микола входить до четвірки кращих фрі-файтерів світу.

«Я позитивно налаштований та готовий до перемоги! Когось побити – то для мене свято,» - з усмішкою додав Микола Гринчук.

Вибір читачів за тиждень

Відео