Рейсовий автобус на Тернопільщині відправив малолітню дитину до лікарні

unnamed (7)

Нещасний випадок, який трапився на зупинці громадського транспорту спричинив тілесні ушкодження п'ятирічного хлопчика. За попередньою інформацією, водій маршрутного автобуса зі сполученням «Борщів-Вовківці» порушив правила дорожнього руху.

 

Про травмованого хлопчика правоохоронців повідомила чергова медсестра лікувального закладу, зателефонувавши на лінію «102». Дитину прийняли до лікарні з підозрою на закриту травму тазу та на перелом клубової кістки.

Сама ж ДТП трапилася 15 червня, близько 17:00, у райцентрі. На місце автопригоди одразу після повідомлення виїхала слідчо-оперативна група.

Батько травмованої дитини стверджує, що він з салону автобуса вийшов перший, а коли повернувся за сином, автобус почав їхати і як результат - малолітній опинився під колесами транспорту.

Водій – навпаки, він розповідає слідчим іншу версію. Де каже, що вийшли усі, але дитина раптово почала бігти. Загальмувати не стиг - тому трапилася аварія.

У відділі комунікації поліції Тернопільської області повідомляють: подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

На даний час проходить слідча перевірка даних.

Фото: з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео