Тернополянкам на замітку: легкий спосіб схуднути влітку

yak-pribrati-zhivt-boki-v-domashnh-umovah_8610

Для того, аби відкоригувати свою поставу та привести тіло у форму не обов’язково сидіти на жорстких дієтах. Звичайно якщо об’їдатися булочками, то результату досягнути буде практично не можливо. Але якщо відкоригувати харчування та ще й періодично ходити в басейн, результат не забариться.

Спеціально для тернополян ТЕРЕН уклав підпірку вправ  для схуднення в басейні.

Вправа № 1

Біг на місці, але у воді. Для цього вам необхідно взятися обома руками за бортик басейну та просто бігти на місці. Потрібно виконати три підходи по тридцять секунд кожен, по можливості навантаження можна збільшувати.

Вправа № 2

Піднімання ніг у воді. Встаньте спиною до бортику басейну і візьміться за нього руками. Ноги підніміть так, щоб вони не торкалися дна басейну. З цього положення виконуйте підйоми ніг вертикально вгору.

Вправа № 3

Стрибки у воді. Відтак знаходячись у вертикальному положенні, почніть стрибати, розсовуючи ноги вперед і назад. Виконайте близько тридцяти стрибків. Потім почніть розводити ноги в сторони, і також виконайте коло тридцяти стрибків.

Вправа № 5

Робота з гантелями. Візьміть із собою п’ятикілограмові гантелі і виконуйте із ними різні вправи під водою. Подібна робота спрямована зміцнення рук і плечей.

Наступної п’ятниці, 23 червня, читайте на ТЕРЕНі про види плавання.

За матеріалами сайту terloo.in.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео