Орест Сарматський

Нова місцева «валюта» діятиме завтра у Тернополі

afisha-view-rules-sv-isecream

Свято Морозива в обласному центрі готує чимало сюрпризів для дітей та дорослих.

Грандіозне Свято Морозива розпочнеться у неділю, 18 червня на території торгівельно-розважального центру «Подоляни».

Тих, хто прийде сюди, конкурсами, іграми, танцями та піснями розважатимуть веселі клоуни, казкові персонажі, слоники та корівки.  Кожен із гостей зможе позмагатися за цікаві призи.

Спеціальні купюри із зображенням слоника-пустунчика діти та дорослі зможуть отримати в обмін на обгортки від морозива відомої торгівельної марки. За таку «валюту» дітлахам зроблять незвичні зачіски, аквагрим, миттєве тату, а ще – можна буде пограти у архітекторів або ж спробувати «впіймати морозиво», взяти участь у безпрограшній лотереї.

Гарний настрій всім подарує смачні освіжаючі ласощі у хрумких ріжках, вафельних стаканчиках, на паличках та з великою палітрою смаків і різноманітних фруктових наповнювачах і кондитерська «Цукерка». Передбачається, що на Святі Морозива буде презентовано новинку цього сезону – морозиво «Крем-пломбір». У його складі - молоко екстракласу з найкращих екологічних ферм, масло з відбірних свіжих вершків, смачне згущене молоко, яєчний жовток і цукор для збалансованого смаку. Упродовж п’яти годин для дітей діятиме ціле містечко розваг. Будуть конкурси, майстер-класи з виготовлення патріотичних сувенірів своїми руками.

Окрім цього, кожен, хто прийде на таке солодке свято, зможе зробити селфі із гігантськими ескімо, морозивами у великих ріжках. Так що, найближча неділя обіцяє море позитиву для тих, хто відвідає ТРЦ «Подоляни» і побуває на цьогорічному, справді сімейному Святі Морозива.

моро01
моро01

 

Вибір читачів за тиждень

Відео