Тернополяни пропонують альтернативу ідеям чиновників (фото)

19225019_10209159497120295_6717475576695695536_n

Вже незабаром, при сприятливій погоді, у парку ім. Тараса Шевченка будуть проводити маркування ще однієї велодоріжки на оновленому тротуарі, але дивлячись на розміри самої пішохідної зони, мешканці міста проти такого рішення.

Свій альтернативний варіант запропонував тернополянин, активіст, Юрій Собі, висловивши свою думку у соціальній мережі на сторінці у Facebook.

У парку Шевченка, від Острівця Кохання і до входу у парк, зі сторони Циганки, збираються маркувати велодоріжку, - пише Юрій. - Прогулювався тією частиною набережної. Там зовсім немає місця, ще й для двох ліній. Я пропоную або розширити набережну для велодоріжки, або використовувати спільно без ніяких роздільних ліній. А зекономлені кошти витратити на ділянку, що навпроти бару «Над Ставом». Зробити пішохідну та велосипедну доріжку між парком Шевченка і набережною «Циганка».

Screenshot - 16_06
Screenshot - 16_06

Власну думку щодо ідеї виокремлення велодоріжки висловили інші користувачі мережі:

Велосипедисти можуть їхати куди хочуть, але якщо щось станеться, то як тоді пояснити, хто де був, і як йшов чи їхав? Є розмітка, є правило. Нема розмітки - безлад... – написав Борис Ігорович.

 

Як на мене, то варто зробити її вужчою у тому місці. Бо це по-дурному виглядатиме, що велодоріжка йде до Острівка, потім зникає, а потім на Циганці з’являється, - коментує тернополянин Василь Федюк.

Сергій Філіпчак вважає, що на дорозі ситуація більше турбує, аніж у парку:

А парком хай катаються дітки.

Фото: Юрій Собі

Вибір читачів за тиждень

Відео