Хто цього року не потрапить на фестиваль «ФАЙНЕ МІСТО»?

ФАЙНЕ МІСТО

Уже зовсім скоро 20-23 липня на території тернопільського іподрому пройде п’ятий ювілейний музичний фестиваль «ФАЙНЕ МІСТО». Що варто знати тим, хто хоче на нього потрапити без зайвих проблеми з нами поділились організатори музичного дійства?

«Для початку варто, звичайно, придбати квиток на фестиваль. Також я б порадив усім, хто хоче стати «файномістянином» відвідати наш сайт http://fainemisto.com.ua/faq/ та ознайомитись, що можна з собою брати, а від чого краще відмовитись. Також хочу акцентувати увагу на вживання алкоголю – особи, які навіть матимуть квиток, але перебуватимуть у стані сильного алкогольного сп’яніння, не будуть допущені на територію фестивалю», – розповідає один з організаторів фестивалю Володимир Пасяка.

У зв’язку з великою кількістю світових зірок на фестивалі буде змінена система охорони. Окрім того, буде додатково залучена охоронна компанія та збільшено кількість правоохоронців при патрулюванні зовнішнього периметру території фестивалю.

Зі слів організаторів, це не лише підвищить рівень безпеки фестивальників, але й унеможливить потрапляння на нього «безбілетників». Також тих, кого впіймають без квитка, буде доправлено у відділок поліції для складання протоколу.

Враховуючи світові події та високий рівень проведення фестивалю «ФАЙНЕ МІСТО», підвищення якості системи охорони лише покращить якість фестивалю та рівень безпеки тих, хто потрапить на нього «легально». Тим ж хто намагатиметься зробити це незаконно – цього року просто не позаздриш.

Більше питань та відповідей на сайті http://fainemisto.com.ua/faq/

 

Вибір читачів за тиждень

Відео