Оксана Бучко

Електронні квитки тернопільським учням потрібно виробити до вересня

Для проїзду в громадському транспорті учні тернопільських шкіл повинні виробити електронні квитки. Для цього слід протягом літа подавати документи у школи міста. Вартість картки – 57 грн. Якщо учень загубить квиток, йому доведеться виробляти новий.

Рішення про затвердження форми електронної картки прийняли на виконкомі міськради 21 червня.

- У ціну картки входить вартість чіпу і анкетки для контакту з валідаторами у транспорті, - розповідає керівник ТОВ «Системний зв’язок» Віталій Васильків. - В першу чергу ми оформлюватимемо картки для пільгових категорій. Для решти – розраховуватимемо тарифи. Тернополяни будуть мати пільги. Кількість поїздок за карткою також узгоджуватимемо, зважаючи на зручність для гостей міста. Зменшимо цю цифру, щоб приїжджі не переплачували за картку.

unnamed (2)
unnamed (2)

Придбати та поповнити електронний квиток можна буде у спеціальних пунктах, а також у режимі онлайн. Користувачі зможуть перевіряти залишок коштів та термін дії картки.

Електронні квитки заміняють учнівський та студентський квиток для пільг на проїзд у громадському транспорті. Детальніше про це «Терен» писав ТУТ.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео