Віскі та коньяк відомих закордонних брендів підпільно виготовляли на Тернопільщині (фото)

IMG_1459

Підпільний цех з виробництва «паленої» горілки, коньяку та віскі популярних вітчизняних та закордонних марок викрили у Тернополі.

Правоохоронці спільно із працівниками прокуратури області припинили виробничу діяльність підпільного цеху, у якому здійснювалось виготовлення підроблених алкогольних напоїв. Фальсифікат, як виявилось, виробляли у антисанітарних умовах на території одного із автотранспортних підприємств обласного центру.

Під час обшуків на підприємстві було вилучено 465 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, 540 літрів спирту, близько 8 тисяч підроблених акцизних марок на горілчані вироби та виноробну продукцію, велика кількість тари, етикеток, корків, пристрій для закорковування пляшок з алкогольними напоями, промислові фени для нагрівання поліетиленової плівки при упаковці алкогольних напоїв. Також слідчими було вилучено транспортний засіб, який використовувався під час перевезення фальсифікату.

IMG_1464
IMG_1464

IMG_1461
IMG_1461

Сама ж вартість вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів становить понад 300 тис грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

На даний час прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області за частиною 1 статті 199 (Виготовлення, зберігання, збут підроблених марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) КК України, частиною1 статті 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Триває досудове розслідування.

Фото: прес-служба прокуратури Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео