Тернополянка шокована: чоловік просто застряг біля туалету у потязі (фото)

Укрзалізниця дивує з кожним днем все більше. З настанням літа, спеки, пасажири почали скаржитися на зачинені вікна у вагонах (забиті цвяхами), а крім того, на стан самих вагонів і відношення провідників.

Постійна читачка надіслала на електронну адресу «ТЕРЕНу» світлини та описала ситуацію, яка трапилась з нею сьогодні вранці.

Пояг Одеса – Ужгород (107ШБ). Ранок четверга. Жінка їхала у напрямку Мукачевого, коли один з пасажирів вибігав раз за разом курити до кабінки, що поруч зі смітником та туалетом. На зауваження та прохання припинити курити чоловік не реагував, як і провідник самого вагону.

unnamed (2)
unnamed (2)

  • Коли чоловік вчетверте вийшов з вагону, двері, які відділяють так звану «чарівну кімнату» і вагон зачинилися, а язичок клямки просто вискочив і заблокував двері, - розповідає Надія Німець, пасажирка поїзда. – Я спохватилась допомогти чоловіку, але намарно. Ще й винною вийшла, бо сиділа поруч з дверима. Думаю, ну курив він, але якби на його місці опинилася я?! Вирішила покликати провідника, той визволив чоловіка. А на зауваження про курців у вагоні провідник лише знизив плечима, мовляв, робіть зауваження самі. Але ж курять навіть не в тамборі… а за двері вагонів виходити страшно.
  • unnamed
    unnamed

    unnamed (3)
    unnamed (3)

Де зміни і якість за яку ми платимо?

Фото: Надія Німець

 

Вибір читачів за тиждень

Відео