Віра Олександрович

На тернополян чатує небезпека – цього разу «смердюча» (фото)

4

Біля новобудови, що на вулиці Вояків Дивізії «Галичина», будівельники не прибрали за собою і залишили те, що може створити серйозну небезпеку.

Нагадаємо, житловий дім на самому початку вулиці, у який нещодавно в’їхали мешканці, а в підвалі почав працювати салон краси, насправді – один із найвідоміших тернопільських довгобудів. В управлінні капітального будівництва обласної держадміністрації, на балансі якого довго був той будинок, ще у 2006 році розповідали, що будівництво - “у підвішеному стані”. Натомість мешканці сусідніх приватних садиб роками нарікали на притон, що постійно діяв у довгобуді. Втім, нещодавно все там добудували. Більше того, приміщення, яке спочатку планувалося як офісне, стало житловим.

Усе було б добре, якби не одне «але»: коли тривала перебудова, будівельники користувалися звичайним вуличним виходком, який облаштували, до речі, фактично на… тротуарі. Раніше навколо тієї території був паркан. А тепер – його немає, а хтось розібрав і частину «хатки». Тобто вигрібна яма – зовсім поруч із доріжкою, якою постійно ходять люди. Якщо дорослих обурює «аромат» від виходка і будівельне сміття, що звідти не прибрали і досі, то діти у тій місцині можуть опинитися у реальній небезпеці (дивіться фото – прим.).

3
3

5
5

6
6

7
7

1
1

2
2

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео