Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed-18-9-1

Студреспубліка, День молоді, турнір з пейнтболу та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

24 червня на вас чекає:

Тернополян запрошують на фестиваль «Рибальські посиденьки - 2017». Захід відбудеться 24 червня, початок о 8.00. Реєстрація усіх бажаючих відбуватиметься у парку ім. Т. Шевченка біля містка на острівку з 8:00 до 8:30 год. Зона змагань - набережна в зоні острівця. Для участі необхідно: Снасті - 1 поплавцева вудка, або 1 донка, або фідер. Оснастка - з 1 гачком. Учасників чекають призи від партнерів клубу, цікаві конкурси і смачна юшка. Участь є безкоштовною. Змагання відбудуться незалежно від погоди! Тел. для довідок: 0935324732

Традиційно свято «Випускник 2017» проведуть на центральному стадіоні міста, у суботу, 24 червня. Початок о 17:00. В його участі візьмуть 1173 одинадцятикласники. Розпочнеться захід о 15:30 парадом випускників по центральній вулиці Тернополя починаючи від Надставної Церкви. У кінці програми випускників розважатиме зірка естради. Хто це буде, досі тримають у секреті.

24 червня об 11:00 год. у парку «Загребелля» (біля вежі) відбудеться 10-ий ювілейний турнір з пейнтболу серед молодіжних громадських організацій «Кубок Шухевича – 2017». Участь у турнірі візьмуть 12 команд, серед яких будуть представники з Рівненської та Чернівецької областей. З нашої області попередньо беруть участь представники з Шумського та Кременецького районів, команда Тернопільської ОДА та 44-ої бригади. Реєстрація учасників розпочнеться о 10:00 год. Початок турніру – об 11:00 год.

«Студреспубліка»  -  це місце найпотужнішого молодіжного футуро дискурсу на теренах України. Тут не лише розмовляють про майбутнє, тут  воно з’являється. Цього року один з численних семінарів буде про GoogleHome, який є прототипом штучного інтелекту. Його можливості люб’язно продемонструє один з місцевих активістів. То ж приходь 23-25 червня на Козацькі острови в парку «Топільче», адже тут розпочинається наш завтрашній день.

Тернополян запрошують на вибуховий виступ Make Like a Tree - музичного проекту харків'янина Сергія Онищенка, основна ідея якого в тому, що вся музика створюється і записується в процесі подорожей в різних куточках планети. Захід відбудеться 24 червня в арт-барі Коза. Початок о 21.00.

 

25 червня на вас чекає:

25 червня з 15:00 год. у парку ім. Т. Шевченка, біля «острівця закоханих», відбуватиметься молодіжна акція «Містечко мультиспорту». Водночас також відбуватиметься презентація молодіжних громадських організацій, будуть проведенні різні майстер-класи, в тому числі й майстер-клас з танців

В останню неділю червня, 25 червня у Тернополі відбудеться День молоді. Вся молодь oбласного центру танцюватиме на острівку «Чайка». Тернополянам та гостям міста пропонують відвідати вечірку під відкритим небом. Гратимуть та розважатимуть публіку кращі DJ та MC міста. Початок вечірки - о 21.00.

У парку ім. Т.Г. Шевченка відбудеться соціальний квест до Дня молоді. Початок о 13:00. Квест буде успішним лише за наявності зацікавлених та вмотивованих осіб. Для участі у проекті потрібно зареєструватись за телефоном: 067 73 10 948

Студреспубліка»  -  це місце найпотужнішого молодіжного футуро дискурсу на теренах України. Тут не лише розмовляють про майбутнє, тут  воно з’являється. Цього року один з численних семінарів буде про GoogleHome, який є прототипом штучного інтелекту. Його можливості люб’язно продемонструє один з місцевих активістів. То ж приходь 23-25 червня на Козацькі острови в парку «Топільче», адже тут розпочинається наш завтрашній день.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео