Під Тернополем – грандіозне дійство (фото, відео)

MVI_2887.00_00_01_20.Still001

Другий Міжнародний Форум аграрних інновацій «Нове зернятко» – Настасів-2017 завершився у селі, що під Тернополем. Цьогоріч на дійство завітало близько півтори тисячі учасників, серед яких представники майже із 10 країн світу.

Головним організатором заходу виступила компанія «Агропродсервіс», керівництво якої запевняє, що подібні форуми допомагають аграріям обмінюватися досвідом, відкривати нові технології та залучати партнерів.

Іван Чайківський, генеральний директор компанії «Агропродсервіс»

Для кожного з нас, для кожного українця має дуже велике значення, як уже говорилося зі сцени, ми набираємося досвіду, ми вчимося. І це найголовніше, що ми маємо взяти для себе. Нам здається, що ми маємо все, але насправді наука настільки швидко йде вперед, що ми повинні встигати. Тому, оцей форум якраз побудований на тій ідеї, що ми маємо зібрати різні підприємства та різні технології і тут побачити, що є кращим і це може для себе вибрати кожен аграрій 

Цього року участь у заході взяли представники понад 80 компаній, що майже втричі більше в порівняні з минулим роком.

Андрій Баран, директор компанії «Агропродсервіс»

Нині є делегації з 10 країн. Це: Іспанія, Швейцарія, Білорусія, Польща, Чехія і ряд інших. Ми бачимо, що цікавість до цього заходу зростає. Ми його будемо тільки підтримувати, адже бачимо, що в цьому є сенс, аби не стояти на місці, а розвиватися і показати себе.

Головним партнером заходу стала компанія ТОВ «Агроскоп Інтернешнл», яка співпрацює із «Агропродсервісом» практично із самого початку заснування та ось уже чотири роки має власний демоцентр у селі Настасів.

Ірина Іванова, голова наглядової ради ТОВ «Агроскоп Інтернешнл»

Ми співпрацюємо з «Агропродсервіс» уже 18 років. Нам вдається залишатися ключовим постачальником як елементів технологій вирощування, так і консультаційної підтримки з вирощування основних культур, а також порадник щодо впровадження нових технологій і знаходження нових рішень.

Загалом під час  форуму обговорювали проблеми аграрної галузі, ділилися досвідом, мали змогу оглянути насіннєвий, соєвий заводи та яблуневий сад компанії «Агропродсервіс», презентували продукцію партнерів заходу, а також познайомилися із виробниками та дистриб’юторами засобів захисту рослин, добрив та насіння. Окрім того, усі охочі мали змогу оглянути новинки сільськогосподарської техніки.

[embed]https://youtu.be/4zTT_XbxxeI[/embed] Фото автора Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео