Потужний завод, що на Тернопільщині, вразив аграріїв (фоторепортаж)

DSC_4917 (Copy)

Під час ІІ Міжнародного Форуму аграрних інновацій «Нове Зернятко-2017» у Настасові, гості та учасники заходу мали нагоду відвідати «Завод з переробки соєвих бобів», який збудували  з використанням високотехнологічного українського обладнання.

Екскурсію на виробництво працівникам аграрних компаній з Львівщини, Київщини, Івано-Франківщини та інших областей України провели у четвер, 29 червня.

Попри те, що зараз цей завод перебуває в стані налагоджувальних робіт, він працює на випуск продукції. Вже восени буде рік, як він функціонує і дає гарні результати.

На потужностях заводу планують переробляти більше 35 тисяч тон сої на рік. Також випускають майже 30 тисяч тон висококалорійної макухи, та 3,5 тис. тон не рафінованої соєвої олії.

Раніше компанія «Агропродсервіс» імпортувала з Польщі соєву макуху для відгодівлі тварин у власному господарстві, а зараз налагоджують експорт своєї соєвої продукції.

Потужності компанії «Агропродсервіс» розташовані в трьох областях ― Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Основні напрямки діяльності: рослинництво, насінництво, виробництво комбікормів, свинарство, птахівництво і молочне скотарство.

    

соєвий завод
соєвий завод

соєвий завод
соєвий завод

  

DSC_4937 (Copy)
DSC_4937 (Copy)

соєвий завод
соєвий завод

DSC_4940 (Copy)
DSC_4940 (Copy)

DSC_4941 (Copy)
DSC_4941 (Copy)

DSC_4948 (Copy)
DSC_4948 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео