Як юні козівчани на всеукраїнському конкурсі всіх перетанцювали

Rosunka

Вихованці зразкового танцювального колективу із смт. Козова  «Росинка» разом із своїм керівником Галиною Данилів уже не один рік поспіль є учасниками різноманітних конкурсів, повідомляє Нова Тернопільска газета.

 У Львові   за організації та підтримки ВГО “Європейська фестивально-концертна молодіжна ліга” та Продюсерського центру заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігоря Нетлюха  відбувся всеукраїнський фестиваль-конкурс культури та мистецтв «Талановита молодь України’2017», на якому і побували козівські талановиті танцюристи.

Конкурсанти  змагались у номінаціях вокал, хореографія та інструментальне мистецтво. Фестиваль відбувався у палаці культури ім. Гната Хоткевича. Танцювальний  колектив «Росинка» представляли дві вікові категорії — молодша та середня молодша групи, які виконували по два номери, а саме: молодша група показала хореографічні постановки «Україно, ми твоя надія» та «Щасливе дитинство», а середня молодша група «Вальс» та український народний танець «Полька».

Загалом у конкурсі брали участь понад 200 учасників з 68-ма мистецькими номерами, але танцюристи з Козови, як завжди, показали високий результат. Дві групи «Росинки» стали лауреатами першої премії та  отримали по сертифікату на 500 євро для відпочинку у дитячому творчому таборі «Вмєстє» в м. Кітен (Болгарія),  а також по сертифікату на знижку 50% для поїздки на міжнародні фестивалі-конкурси від продюсерського центру «DS SOUND». Радості дітей немає меж, адже вони так наполегливо та старанно готуються до участі в конкурсах.

— Від імені батьків учасників конкурсу, — зазначила Людмила Кутнів, — хочемо щиро подякувати керівникові зразкового танцювального колективу «Росинка» Галині Данилів за підготовку до конкурсу своїх вихованців, за витримку, мудрість, відданість та згуртованість. Окрема подяка батькам — за  фінансову допомогу і та щиру віру у перемогу своїх дітей.

Вибір читачів за тиждень

Відео