Одну із найкращих світових компаній презентували на Тернопіллі (фото, відео)

DJI_0001 (2).MOV.00_05_12_11.Still001

Нову лінійку начіпної техніки для використання у сільському господарстві представили на 2-му Міжнародному форумі аграрних інновацій «Нове Зернятко» – Настасів-2017.

Так, під час заходу «Аграрна індустріальна компанія» («АІКо») — дистриб'ютор французького виробника Kuhn в Україні — представила одну із найбільших експозицій.

Вячеслав Давидюк, керівник відділу з продажу техніки Kuhn дистриб'юторської компанії «АІКо»

Тут ми представили те, що актуально зараз на літній сезон, це крупно-тюкові прес-підбирачі та сівалки зернові. Вони особливо підходять для важких ґрунтів та мінімальної нульової технології. «Агропродсервіс» практично одна із перших компаній, яка почала купувати нашу техніку та підтримала нас, як виробника техніки Kuhn ще з самих початків, коли ця техніка почала продаватися в Україні, а це вже понад 15 років.

Відвідувачі форуму мали змогу оглянути пропашну сівалку KINZE, агрегат вертикального обробітку ґрунту SALFORD RTS, зернову сівалку KUHN SDM, тюковий прес-підбирач KUHN LSB. До слова, компанія Kuhn нині є світовим лідером із виробництва техніки для сільськогосподарських потреб.

  [embed]https://youtu.be/gRP8Hd6d5TA[/embed] Фото автора Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео