На Тернопільщині 9 жертв торгівлею людьми (відео)

Про те, що злочинність в нашій області за останніх півроку зросла на 10% в порівнянні із тим самим періодом минулого року розповіли сьогодні, 3 липня, під час прес-конференції в Головному управлінні національної поліції в області.

Також там розповіли, що зростання пов’язано не з тим, що правоохоронці не працюють, а тому, що вони почали працювати активніше по латентній злочинності.

unnamed (2)
unnamed (2)

- Латентна злочинність – це ті злочини, які не фіксуються заявами та повідомленнями про їх вчинення, а які відразу розкриваються оперативним шляхом або іншою інформацією, - пояснює начальник Головного управління національної поліції в області Олександр Богомол.

Так, цього року в області запрацював відділ по боротьбі із незаконним обігом наркотиків, працівники якого вже встигли зафіксувати 60 випадків незаконного збуту наркотиків, тоді як минулого року їх було всього 6.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yjgPlX-F5zU&feature=youtu.be[/embed]

Уже 7 умисних вбивств трапилося цього року на території Тернопільщини. 6 із них уже розкриті, наразі ще триває розслідування вбивства у с. Біла.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=faRbyRNo6Ag&feature=youtu.be[/embed]

Також цього року трапилося уже 2081 крадіжка, 682 із яких уже розкрили. Окрім того, цього року зросла кількість грабежів. Нині їх уже є 90, у  49 випадків злочини уже розкриті.

[embed]https://youtu.be/CwSgRm5Z4Rc[/embed]

- Вже не раз наголошували на тому, що Україна погано бореться із випадками торгівлі людьми. Було активізовано по всій державі. В нашій області вже зафіксували 9 таких випадків, у 8-ми із яких вже оголошено підозру, люди затримані, а жертви так і не поїхали за кордон, - розповідає Олександр Богомол.

 

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео