Тернополяни скаржаться на довготривалий ремонт (фото)

unnamed (5)

На вулиці Січових стрільців, що у центральній частині Тернополя вже чимало часу триває ремонт дороги. Мешканці прилеглих будинків та працівники офісних приміщень не задоволені тривалістю ремонту і заходами безпеки.

  • Вчепили прапор Євросоюзу на своєму офісі і аж розпирає від гордості чиновників управління житлово-комунального господарства Тернополя... А насправді - їм до Європи, як до Марсу... Бо за кількасот метрів - на вулиці Січових стрільців - забитись можна. Траншею викопали, а огородити її - навіть не подумали. З вузенького кривого тротуару до ями і дитина впасти може, і хвора людина, і навіть п'яненький громадянин. А це - службова недбалість та злочин проти життя і здоров'я особи - статті 367, 119,128 Кримінального кодексу. Так що - щоб часом хтось, замість Європи, до «зони» не поїхав... пише тернополянин Сергій Сінкевич.
  • unnamed (4)
    unnamed (4)

Чоловіка також підтримують інші користувачі соціальних мереж, тернополяни.

Тарас Ковальчук коментує:

  • Я як житель цієї вулиці можу сказати, що дискомфорт повний від перекриття. З робіт - вже замінили труби теплотраси, а тепер не знаю чого чикають, роботи робляться ну дуже поволі і дійсно йде напевно до Дня міста. Думав, що зроблять скоріше, але ні. А з тротуарами то так, там дуже небезпечно і немає переходів через вулицю. Там приходиться скакати по тих схилах.

Фото: Сергій Сінкевич

Вибір читачів за тиждень

Відео