Болючі проблеми для жителів Тернопільщини підняли у новому випуску «Сільського господаря»

unnamed

Сьомий номер громадсько-політичної газети Тернопілля  «Сільський господар» шукайте у продажі вже від сьогодні.

Теми, до яких не залишиться байдужим жоден  читач, розкрили у публікаціях друкованого видання нашого краю.

На шпальтах газети ви дізнаєтеся про: відміну вимоги про земельну реформу, кого ж і чим зацікавив масштабний міжнародний форум у Настасові, де відкрили потужний комплекс шокового заморожування ягід, як нараховують субсидії і що може трапитися з цінами на український хліб.

unnamed (1)
unnamed (1)

Крім того, у публікаціях цього номера детальніше розповіли про збирання зернових; чого ж можна навчатися – у Бережанах, а потім проходити стажування – в Європі; Підприємець орендує паї у селян. До якого бюджету підприємець має перераховувати податок на доходи та військовий збір, якщо орендує паї у селян; і яким дешевим та ефективним добривом можна скористатися вже сьогодні.

unnamed (2)
unnamed (2)

Зокрема, до вашої уваги представлено такі підрубрики: «гаряча новина», «скарби духовні», «порушуємо проблему», «прес-клуб», «школа «Сільського господаря», «кримінал», «вступна кампанія – 2017», «спорт», «поради до часу» та інші.

Громадсько-політичну газету Тернопілля  «Сільський господар» можна передплатити у всіх поштових відділеннях нашого краю, або ж придбати у місцях продажу періодичної преси.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео