Компанія «Агропродсервіс» налагоджує партнерські стосунки з бельгійськими фермерами (фото)

IMG_9990-847x381

Вже друга делегація фермерів з Бельгії відвідала компанію «Агропродсервіс» з метою ознайомлення з роботою підприємства та налагодження партнерських відносин щодо подальшого співробітництва в сфері тваринництва. Про перший візит бельгійських фермерів, який відбувся  23 травня цього року, можна прочитати ТУТ.

2
2

Окрім ознайомчого візиту на завод з переробки соєвих бобів, елеваторні комплекси, зерновий завод, склади для зберігання зерна, лабораторію та потужності «Тернопільского мясокомбінату», керівник групи від «Асоціації селекціонерів Валлонії» та менеджер з експорту бельгійської компанії «BBCI» Філіпп Коллард зустрівся з генеральним директором компанії «Агропродсервіс» Іваном Чайківським, щодо співпраці у сфері ведення м’ясного скотарства.

3
3

«Зараз окрім молочного скотарства компанія «Агропродсервіс» починає займатись вирощування мясних порід ВРХ. На даному етапі ми вивчаємо ринок та переваги різних порід, а також готуємо відповідні умови на наших тваринницьких комплексах», – говорить під час зустрічі Іван Чайківський.

4
4

М’ясне скотарство дуже поширене в Бельгії. Особливе місце в даному секторі країни займає  біло-блакитна м’ясна порода, яка представляє 50% національного стада, яке нараховує майже 1,1 млн. корів. 61% Бельгійської біло-блакитної знаходиться в Валлонії і 39% у фламандській частині країни.

5
5

 «В Бельгії ми займаємось вирощуванням біло-блакитної м’ясної породи корів, якої поки що не вирощують українські фермери. Нас вразили потужності та потенціал компанії «Агропродсервіс», тому ми зацікавлені в довготривалій співпраці. Тому ми б хотіли співпрацювати з Вами в напрямку розведення на базі Вашої компанії чистої бельгійської біло-блакитної м’ясної породи і, можливо, експортувати відлучених телят компаніям, які мають на це попит», – каже менеджер з експорту бельгійської компанії «BBCI» Філіпп Коллард.

6
6

Наступна зустріч менеджерів обох компаній, стосовно подальших кроків співпраці планується на кінець літа цього року.

7
7

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Вибір читачів за тиждень

Відео