Тернополяни просто не зможуть цього пропустити

ююююююююююююююююююююю

Від наймолодших і до найстарших, для розумних, щасливих, веселих і кмітливих – що ж такого незвичайного приготували для тернополян в час літніх канікул та відпусток.

Щосереди о 19.00 у приміщенні Народного Руху (вул. Сагайдачного 10) Аматорський клуб Що? Де? Коли?

Запрошують усіх бажаючих на колективну гру. Приходити можна, як цілою командою, так і самому.

- Якщо ви б хотіли зіграти, але не маєте команди, то приходьте, у нас обов'язково знайдуться команди, які приймуть вас під своє крило, або ви створите власну команду з таких самих людей, як ви, - запрошують організатори. - Вкладка з учасника - 5 грн. До зустрічі на грі.

Більше інформації за посиланням.

У суботу, 8 липня, з 15:00 по 18:00 Молодіжний центр «Тернопіль» запрошує на захід «Формула успіху «Теплого Міста»: підготовка і реалізація проектів.

юююююююююююююююююююююююююююю1
юююююююююююююююююююююююююююю1

Платформа «Тепле Місто» вже третій рік об'єднує зусилля громади, бізнесу та адміністрації для проектів розвитку Івано-Франківська. За цей час вдалось створити громадський ресторан Urban Space 100, візуальний стиль міста, першу в Україні франшизу соціального підприємства, онлайн-радіо, мережу соціально відповідальних бізнес-партнерів та більше сотні проектів за шістьма тематичними програмами. Про джерела забезпечення, проектний менеджмент, філософію організації та все, що зазвичай «за кадром» у «Теплому Місті».

Реєстрація обов’язкова, кількість учасників обмежена. Реєстраційна форма

Окрім цього, в суботу, 8 липня з 12:00 години тернопільська малеча має можливість спробувати себе у найрізноманітніших професіях та отримати перші професійні навики. У гідропарку «Топільче» проведуть національний дитячий проект «Місто професій».

Організовує його міжнародний журнал COMMUNITY в особі керівника Тетяни Люльки. Це перший і єдиний на сьогоднішній день масштабний соціальний профорієнтаційний проект.

А 15-16 липня  у парку ім. Тараса Шевенка на тебе чекає фестиваль культур «Global Village»!

Global Village - фестиваль культури, який проводиться за ініціативи ВМГО «AIESEC в Тернополі», яка бажає розвивати свій лідерський потенціал за допомогою роботи над соціальними проектами.

юююююююююююююююююююююююююююююююю2222222222222
юююююююююююююююююююююююююююююююю2222222222222

Global Village - це спілкування з молоддю зі всього світу, захоплюючі презентації та творчі виступи, цікаві конкурси, дегустація страв іноземних країн та ще багато іншого та цікавого.

8 країн світу! Більше 20 іноземних волонтерів! Культура, традиції, мистецтво, музика!

Тисни «Буду» за посиланням.

І традиційно щонеділі тернополян чекають на острові «Чайка», щоб розпочати день здорово разом із Лілею Проць о 9.00 руханка, а об 11.00 на дитячий фітнес.

Вибір читачів за тиждень

Відео