Тернополяни можуть стати експертами одного з офісів при Мінрегіоні

1456169630_3

В команду Офісу підтримки та впровадження реформ Мінрегіону запрошують енергійних та амбітних фахівців. Робота пропонується у комунікаційному експертному центрі, який просуває у галузі та в Україні реформи.

Працівників, серед яких можуть бути тернополяни, які координуватимуть реформи Мінрегіону у трьох напрямках: у системі ЖКГ, будівельній галузі та в апараті Міністерства, раді вітати. Проте, щоб стати фахівцем з тих питань, Офіс реформ ставить єдину вимогу - заряд на позитивний результат і успіх та прагнення до вдосконалення.

Відкрито такі вакансії:

  1. Director – директор Офісу підтримки реформ;
  2. Senior project manager (category 1 housing & EE reform) - керівник управління житловим сектором та енергоефективністю житлових будівель;
  3. Senior project manager (category 1 district heating sector) - керівник сектору (реформа сектору централізованого теплопостачання);
  4. Senior expert (category 2 water supply and water sewerage) - старший експерт (реформа системи водопостачання та водовідведення);
  5. Senior project manager (category 1 construction) - керівник сектору (реформа будівельної галузі);
  6. Senior expert (category 2 construction) - старший експерт (реформа будівельної галузі);
  7. Senior legal expert - керівник юридичного відділу;
  8. Senior expert (category 2 human resource) - старший експерт (управління персоналом).

Працівникам обіцяють Конкурентну оплату праці і роботу з контрактом на 1 рік.

Конкурс на вакантні посади триватиме до 10 липня 2017 року включно. Заявки направляти на адресу RST@minregion.gov.ua наступні документи (в темі листа вказувати назву посади)  англійською мовою:

— заповнену аплікаційну форму;

— щонайменше одну професійну рекомендацію;

— резюме;

— очікуваний розмір заробітної плати.

Тривалість конкурсного відбору складає 3-5 тижнів з дати оприлюднення оголошення. Етапи конкурсного відбору передбачають:

Прийом документів від претендентів.

Розгляд поданих документів.

Проведення інтерв’ю.

Визначення переможців відбору на посади.

Укладення контракту та працевлаштування.

Кандидати, які надіслали неповний пакет документів (аплікаційна форма, резюме та рекомендація), не будуть розглядатися у конкурсному відборі. Відібраних аплікантів буде запрошено на інтерв’ю.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео