На Тернопільщині відновлять 13,6 км лісових автодоріг та збудують нові

image-0-02-04-9

Загальний обсяг будівництва, відновлення ремонту та реконструкції лісових автодоріг 2017 року підприємствами Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства становить 14,8 кілометрів.

        Найбільший обсяг із відновлення лісових доріг (4 км) запланували у державному підприємстві «Бережанське лісомисливське господарство».

        Загальний обсяг реконструкції доріг у Кременецькому лісгоспі становить 3 кілометри. Крім того, кременецькі лісівники збудують нову лісову дорогу протяжністю 1 кілометр у Суразькому лісництві.

        У Тернопільському лісовому господарстві відновлять 2,2 кілометри лісових доріг. Крім того, зведуть нову лісову дорогу в Теребовлянському лісництві протяжністю майже кілометр. Наразі в підприємстві повністю сформовано земляне полотно.

Bilokrynytske lisnytstvo(2833)
Bilokrynytske lisnytstvo(2833)

        У Бучацькому та Чортківському лісових господарствах планують поновити лісові дороги протяжністю відповідно 2 і 3 кілометри.

        Всього в лісах держлісфонду Тернопільщини відновлять і реконструюють 13,6 кілометрів автодоріг та збудують 1,6 кілометрів лісових доріг.

        До слова, на виконання дорожньо-будівельних робіт у всіх підприємствах є виготовлена проектна документація. Кошторисна вартість будівництва, відновлення і реконструкції лісових доріг становить 2,4 мільйона гривень. На дані роботи буде спрямовано власні кошти підприємств.

        Станом на 30 червня найбільше здійснено робіт у Кременецькому лісгоспі. Так у Суразькому і Білокриницькому лісництвах на 100 відсотків збудовано земляне полотно та одягнуто твердим покриттям лісові автодороги на відповідно 60 і 25 відсотків.

Прес-служба Тернопільського ОУЛМГ

Вибір читачів за тиждень

Відео