Оксана Бучко

Тернополянка робила масаж більше 18 годин (фото)

DSCN0098 (Copy)

Масажі без перерви протягом 18 год 26 хв виконувала тернополянка Оксана Петришин. Рекорд місту вона подарувала 8 липня.

- Насамперед хотіла задати планку нашій команді із салону, - каже пані Оксана. – Моделями під час встановлення рекорду були мої постійні клієнти, які роками приходять на масаж. Разом ми зробили таку велику справу.

Масажування розпочали 7 липня у прес-клубі, тривав процес протягом усієї ночі. Попередній рекорд, який побила тернополянка, 13 годин 42 хвилини. Його у вересні минулого року встановив масажист Параолімпійської збірної України Олександр Мироненко.

- Рекорд на витривалість відноситься до категорії найважчих, - зазначила керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова. Зупиняємо процес у випадку, якщо продовження загрожує здоров’ю виконавця. Оксана Петришин була бадьора до кінця, хотіла іти далі. Хоча після 18 год 26 хв вирішила все ж на цей раз зупинитись.

DSCN0100 (Copy)
DSCN0100 (Copy)

DSCN0104 (Copy)
DSCN0104 (Copy)

Рекорд Оксани Петришин планує побити її дочка Марія.

- Я завжди за нові ідеї. Коли мама повідомила про ініціативу з рекордом, я одразу підтримала її, - каже Марія. – Вона хотіла масажувати 20 годин. Але я молилась Богу, щоб дав сили завершити 18 годин. Бо відчувала, що мама виснажується. Можливо, поб’ю мамин рекорд у майбутньому.

DSCN0087 (Copy)
DSCN0087 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео