Тернополянин написав батькам зворушливого листа: після ватри я спав як немовля (текст)

DSC_6702 (Copy)

Лист до батьків  з окружного табору «Країна Мрій» вирішили опублікувати на сайті Тернопільського Пласту. Провід табору знайшов учасника табору, який охоче поділився своїми «Листами до батьків» з усіма. 

Ми будемо публікувати їх повністю, зберігаючи оригінальну орфографію та помилки, - написали на сайті.

«Мені сказали, шо цей табір буде важким, і ти дуже переживала за те, чи я його витримаю. Поки все добре, перші дні пройшли без пригод, друг Страх казав, що воїни мають бути сильними і загартованими (я не знаю правда, що означає «загартованими»).

Після того, як ми прийшли на табір, нам сказали з’їсти все, що батьки передали зразу, щоб воно не спортилось – я ледве доїв ці 15 відбивних. Я навчився розкладати намет.

А потім була ватра з Пітером Пеном і його друзями. Вони розказували нам як мріяти і як не розучитись мріяти навіть коли ми станемо старшими. Після ватри я спав як немовля, ночі тут теплі. Не переживай, я сплю в іншому одязі, а не в тому, що весь день хожу.

Я разом з всіма хлопцями на таборі ставив щоглу – то така велика палка з головою оленя і ми на неї піднімаємо прапор зранку. Підстаршина табору коли нам допомагала то часто кричала “МАГЕГА”, то певно якесь чарівне слово, бо щогла зразу стала на місце.

Я дуже сильно хотів вчора помитись, але нам казали, що наша черга буде сьогодні. І ми будемо митись не в озері, а в справжніх душах. Таких, як були  колись в бабці в селі.

Сьогодні буду дзвонити, па! Маю бігти доробляти стіл.

P.S.: а правда ти приїдеш до нас в суботу на батьківський день???

А, згадав. В нас є дівчина, яка приїхала на табір з Китаю, і тепер знаю як я називаюсь китайською, але я забув… перепитаюсь ще раз».

DSC_6809 (Copy)
DSC_6809 (Copy)

DSC_6807 (Copy)
DSC_6807 (Copy)

DSC_6866 (Copy)
DSC_6866 (Copy)

DSC_6881 (Copy)
DSC_6881 (Copy)

DSC_6876 (Copy)
DSC_6876 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео