Оксана Бучко

Тернопільщина на інвестпроекти отримала 115 млн грн

1

На Тернопільщині за кошти Державного фонду регіонального розвитку реалізують 60 проектів. На їх реалізацію виділили 115 млн грн. Повний перелік інвестпрограм на 2017 рік затвердили в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Фінансування проектів становить 2,6 млрд грн. Загальний обсяг фінансування ДФРР на 2017 рік - 3,5 млрд грн, повідомляють у прес-службі Міністерства.

Як зазначають у прес-службі облдержадміністрації, 10% коштів Державного Фонду Регіонального розвитку в області спрямують на підтримку спортивних проектів. Відповідно, за результатами конкурсу, крім веслувального каналу, на Тернопільщині також реалізують загальну комплексну реконструкцію спортивного майданчика Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст.  (2 млн. 842 тис.  грн.);  будівництво майданчика із встановлення штучного рулонного покриття в с. Великі Дедеркали  Шумського району (1 млн. 327 тис. грн.); а також будівництво спортивного залу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи (8 млн. 53 тис.  грн.).

Вибір читачів за тиждень

Відео