Тернополян вкотре попереджають про небезпеку

шахраї

Не читають краяни застережень, бо ж продовжують мало не щодня потерпати від шахрайств. Найбільше афер зафіксовано від переказів коштів на банківські рахунки. Зручна система не вберігає гроші клієнтів, якщо ті повідомляють про себе усю інформацію незнайомцям.

На вже сумнозвісному сайті ОЛХ мешканка Бережан продавала візок. Покупець знайшовся швидко, поросив реквізити на оплат без будь-якого уточнення про товар. Продавець погодилася, надала усі номери картки, а згодом на прохання невідомого ще й пак-код, мовляв не може перевезти без нього готівку. Як результат, смс-повідомлення замість зарахування грошей, поінформувало про зняття усього залишку. Втратила на щастя небагато – 450 гривень, однак навіть не задумалась кому повідомляє усі свої дані

Вкотре нагадуємо – торгуйте та купуйте в інтернеті безпечно. Не довіряйте незнайомцям свої рахунки, продавайте наложеною платіжкою, а при зустрічі краще одразу отримати готівку за товар, або ж одразу перевірити чи зараховані гроші на картку. Не довіряйте смс-повідомленням!

Вибір читачів за тиждень

Відео