Як тернопополянам не влетіти в копійку

zayavipogazy

Практично усі тернополяни знають, що показники газового лічильника потрібно подавати вчасно, а якщо цього не зробити то служба може нарахувати таку суму, що «мало не покажеться». Така ж історія днями трапилася із жителем файного міста.

Чоловік написав скаргу в Держпродспоживслужби в Тернопільській області про те, що за використаний газ йому нарахували  борг в сумі 4 628 грн. Однак, він заявив, що такого бути не може. Тому спеціалсти установи провели перевірку. В результаті виявилося, що тернополянин просто не вчасно подав показники.

Споживач не подавав показники за повний календарний місяць, а газове господарство проводило нарахування за послуги з газопостачання на підставі планових платежів. Після подачі показників вчасно, споживачу було здійснено коригування показників, але незрозуміло з яких причин перерахунок не було проведено. Тому, враховуючи зазначене, спеціалістами Управління було взято під контроль здійснення перерахунку, внаслідок чого суму боргу зменшено до 807 грн, пишуть на сайті Держпродспоживслужби на Тернопільщині.

Нагадаємо, що показники газу подаються із 1 до 5 числа наступного місяця.

Вибір читачів за тиждень

Відео