І на цей раз тернопільські футболісти не здивували (відео)

Screenshot - 07_08

5 серпня футбольний клуб «Нива» у четвертому турі Другої ліги поступився івано-франківському «Прикарпаттю» з рахунком 0:1.

Долю протистояння вирішив єдиний гол франківця Ореста Януша, який відзначився на початку другого тайму. А загалом матч не був надто видовищним та багатим на гольові моменти.

Особливо це стосується першої половини матчу. На двох команди створили лічені нагоди, більшість з яких були біля воріт Максима Механіва. Спочатку Олег Веприк пробивав зі штрафного — воротар зіграв надійно. А трохи згодом гравець «Прикарпаття» стріляв з дальньої дистанції. Механів відбив м'яч перед собою, але підстрахував захисник, який виніс його подалі від воріт. Господарям у першому таймі нічого не вдавалося створити у атаці. Пригадати можна лише небезпечний простріл Павла Нагорного, але форвард Юрій Головачук у боротьбі з суперником порушив правила і момент було втрачено.

А на старті другого тайму «Прикарпаття» повело у рахунку. Півзахисник гостей Орест Януш завдав удару з-за меж штрафного майданчика і м'яч по неймовірній траекторії залетів у сітку воріт — 0:1.

Майже відразу «Нива» втратила шанс відігратися. Після подачі з кутового по воротах пробивав Тарас Мороз, але захисник вибив м'яч з лінії воріт. Повторний удар Павла Нагорного теж заблокували оборонці.

У середині другого тайму чудову нагоду відігратись втратив Юрій Головачук. Після прострілу Нагорного Юрій пробивав по воротах з розвороту, але м'яч розминувся в лічених сантиметрах з дальньою стійкою. У наступному епізоді Головачуку асистував Ільчишин. Проте форвард пробив невдало.

А уже на доданих до основного часу хвилинах героєм матчу міг стати захисник «Ниви» Олександр Касьяненко, який вперше вийшов у основі. Після його подачі зі штрафного м'яч влучив у поперечину. Підсумував поєдинок неточний удар Чорномаза з лінії штрафного майданчика.

Підсумок гри — перша поразка «Ниви» у Другій лізі та друга поспіль поразка від «Прикарпаття» в офіційних матчах. А якщо брати до уваги ще й товариську зустріч на передсезонних зборах, то тернополяни уже тричі поспіль програють франківській команді.

У найближчу середу «Нива» у рамках п'ятого туру зустрінеться на виїзді із футбольним клубом «Львів». Матч відбудеться на стадіоні «СКІФ». Початок о 19:00.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HqfZGdKz-ME[/embed]

Друга ліга, тур 4

5 серпня 2017, Вишнівець

«Нива» – «Прикарпаття» 0:1

Гол: Януш (51)

«Нива»: Механів, Мороз, Музиченко, Нагорний, Касьяненко, Слоневський (Кохман 85), Чорномаз, Ільчишин (Гуральський 62), Гатала (Шевченко 62), Понєдєльнік (Дзядикевич 46), Головачук (Апанчук 85)

«Прикарпаття»: Вульчин, Громоляк (Прошак 70), Приймак, Бочкур, Яневич, Януш, Кузьмин (Оринчак 71), Веприк (Бойко 82), Комар (Гуменюк 55), Дитко (Худобяк 46), Дербах

Попередження: Дербах (38), Слоневський (55), Головачук (61)

Прес-служба ФК «Нива»

Вибір читачів за тиждень

Відео