Жителька Тернопільщини наважилась на важливий крок

Монаст Бойко

У пошуках роботи Зоряна Бойко, що мешкає у містечку Монастирська, звернулася до районного центру зайнятості ще у 2015 році.  Сама за професією економіст, проте вирішила відкрити власну справу у сфері торгівлі побутовою технікою.

За спрямуванням РЦЗ Зоряна здобула знання з підприємництва на інформаційному семінарі «Як розпочати свій бізнес?» та курсах цільового призначення «Менеджмент малого підприємництва»; склала та успішно захистила бізнес-проект за напрямком «Роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринку промисловими товарами», відтак уже півтора роки займається підприємництвом.

«Основна філософія мого бізнесу в тому, що, перш за все, я намагаюсь вивчити потреби клієнтів та забезпечити їх високоякісними товарами у широкому асортименті, а побутова техніка є одним з тих видів товарів, які користуються попитом у населення, - розповідає бізнес-леді. - Відкриття власного бізнесу – це справа не із легких, тому допомагає родина. Я зрозуміла, що які б перепони не виникли на життєвому шляху, завжди знайдуться люди, які підтримають, порадять, допоможуть. Головне, вірити та йти вперед до своєї мети».

Вибір читачів за тиждень

Відео