Оксана Бучко

Жінку, яку знайшли в ставку на Тернопільщині, вбили під час першого побачення (фото)

PM376image002

Вбивство жінки в селі Калинівка, що на Тернопільщині, сталось під час першого побачення. Познайомились жителі Львівщини  на сайті знайомств, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Зустрілись 26-річний львів’янин та 38-річна сокільчанка на території поблизу будинку чоловіка в с. Калинівці 17 серпня. Там він перебував з 4-річним сином. А вдома у Львові залишив вагітну дружину.

- Вбивця готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину, - розповідає начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска. – На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку.

 Львів’янин не зміг до кінця пояснити причину своєї агресії. Але зізнається, що вдарив пасію кулаком в обличчя, а після погроз жінки щодо звернення в поліцію – почав душити її руками. Рот жертви закрив клейкою стрічкою, яку знайшов неподалік. Коли жінка перестала дихати, скинув у воду. Розповів, що тіло одразу спливло, тому він підняв з води 14-кілограмовий камінь й замотав у футболку жертви. Свій страшний вантаж скинув з дамби у ставок й пішов до дитини спати.

 - Підозрюваний мабуть був певен, що тіло ще довго ніхто не знайде, бо на деякий час залишився в Калинівці, - каже Анатолій Гуска. – До Львова поспішив у неділю, коли на ставку знайшли труп і приїхали поліцейські.

PM876image004
PM876image004

Вбивцю затримали у Львові 22 серпня. Чоловік уже не вперше переступив межу закону. На даний час львів’янину оголосили підозру у скоєнні злочину кваліфікованого за частино 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Також зловмиснику обрали міру запобіжного заходу - взяття під варту.

Нагадаємо, закатовану жінку у ставку в с. Калинівка на Зборівщиніщині виявив житель села 20 серпня.

Фото tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео