Як відомі тернополяни вітали краян із Днем Незалежності (фото)

68984_0

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 26-річницю незалежності. Тому ТЕРЕН вирішив зібрати привітання відомих тернополян з нагоди свята.

Віктор Овчарук, голова обласної ради.

овчарук
овчарук

- Шановні тернополяни! Українці! Від щирого серця вітаю Вас із величним державним святом українського народу – Днем Незалежності України! Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою українських Героїв минулого, омріяне в думках численних поколінь багатовікової історії свободолюбної нашої країни, - Сергій Надал, міський голова Тернополя.

надал
надал

Віктор Шумада, секретар міської ради.

шумада
шумада

- З Днем Народження нашої домівки - України! Сили й витримки нам у боротьбі з зовнішніми ворогами, так і внутрішніми ворогами, злодіями та бандитами, - Іван Сороколіт, депутат міської ради.

сороколіт
сороколіт

- Вітаю з 26 роком Незалежності України, щоб наша рідна була Вільною, Незалежною та міцною Державою! А ми любили і вірили в неї та її незламний народ, - Павло Бич, депутат міської ради.

бич
бич

- Україна! Моя гордість і мій біль, моя надія і моя тривога, моя віра і моя турбота, моя рідна земля, моє коріння, моє майбутнє. Тут є те, що робить мене щасливим - родина, робота, друзі й земля, яка зберігає дух роду, живить моє коріння, дає сили молодим пагонам моїх дітей та онуків. Зі святом тебе, моя Вкраїно! Дай Боже тобі сили духу, мудрої віри, любові українців. Ти у мене – єдина, - Андрій Крисоватий, ректор ТНЕУ.

крисоватий
крисоватий

- Колись все відірване пришиємо назад! Колись ті хто виїхав, повернуться і допоможуть тим, хто залишився, будувати з країни Державу. Колись гармати замовкнуть і голосно буде чутно наш веселий спів! Колись наші діти будуть сміятись із того, що ми вважаємо проблемами державності. А наші онуки будуть жити у країні, в якій не залишилося ностальгії за «совком»! 

Наша справа - триматись купи, не красти і закладати підвалини ліпшого життя наступних поколінь українців!  Бог, Сім'я і Україна! З Днем Незалежності і слава захисникам Неньки-України! Слава Україні! Героям Слава!!!, - Сергій Притула, відомий шоумен.

притула
притула

Олег Собчук, соліст гурту «СКАЙ».

собчук
собчук

- Шановні друзі! Разом з нашою родиною щиро вітаємо всіх Вас з Днем Незалежності України! Бажаємо успіхів, здоров'я, щастя, благополуччя та миру у кожну українську домівку! Перед Україною та її громадянами зараз стоять складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху боротьби та зміцнення незалежності нашої держави, - Іван Чайківський, бізнесмен.

чайківський
чайківський

Вибір читачів за тиждень

Відео