Віра Олександрович

Тернопільські податківці у Карпатах побили власний рекорд

DSC_0973

Найвища українська вершина - Говерла нещодавно підкорилася працівникам фіскальної служби Тернопільщини.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- До найзнаменнішого свята України – Дня Незалежності працівники Головного управління ДФС у Тернопільській області підкорили Говерлу, - хваляться у податковій. - Того серпневого дня світило сонце. Особливий клімат, який дарують ліси, приємне, прохолодне і чисте-чисте повітря - все сприяло сходженню.

Виявилося, що на гору одночасно піднялися понад два десятки працівників фіскального відомства. Цим вони встановили власний рекорд із наймасовішого підкорення Говерли.

- Для більшості це сходження було першим у житті, а частина мандрівників уже неодноразово підкорювала карпатську вершину і ділилася своїм досвідом із новачками, - розповідають фіскали. - Ті ж, у свою чергу, не втомлювалися фіксувати кожен крок до вершини на фотокамери.

Упродовж трьох годин підйому перед працівниками відкривалися неймовірні гірські краєвиди. Зійшли на вершину мандрівники із вигуками «Слава Україні!», забувши про біль і втому від пройденого шляху. Згодом усі разом розгорнули прапор України.

- Підйом на Говерлу став нагадуванням, що будь-яку вершину у житті можна підкорити. Головне – докласти зусилля! – наголошують податківці.

До речі, сходження відбулося за сприяння голови Тернопільської обласної Ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС Оксани Наконечної. Вона, власне, і організувала цю поїздку.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео