Аграрне підприємство з Тернопільщини взялося за відродження м’ясного скотарства

мясо

На базі компанії Агропродсервіс провели семінар-навчання для техніків штучного осіменіння. Під час заходу на фермі в селі Теофіпілка (Козівський район) спеціалістам показали виробничі потужності молочно-товарного комплексу та обговорили актуальні питання збільшення поголів’я ВРХ області.

Це стало першим кроком у реалізації проекту, направленого на розвиток та відновлення м’ясного скотарства на Тернопільщині, пише agroprodservice.

Наступним кроком стане залучення населення до співпраці. Полягатиме вона в здешевленні вартості штучного осіменіння кожному господарю, що братиме участь в проекті.

«Після цього компанія викуповуватиме народжених телят для відгодівлі, нарощуючи тим самим виробництво м’ясного скотарства нашої області», – зазначає генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

За його словами, генетичний потенціал м’ясного поголів’я буде покращуватися шляхом використання кращої генетики імпортованої з США – породи герефорд.

Керівництво компанії переконане, що відродження престижності праці на селі лежить в осучасненні виробництва та гідній оплаті праці. Саме тому компанія ініціює тісну, в тому числі, фінансову співпрацю з населенням, де люди бачать перспективу в розвитку тваринництва.

Вибір читачів за тиждень

Відео