Нова назва тернопільської держустанови

12222

Тернопільська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини відтепер не тільки змінила назву а й отримала нові повноваження.

Відповідно до наказу начальника ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василя Хомінця Тернопільська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини перейменована на Тернопільську регіональну державну лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужби). Про це чоловік написав на особистій сторінці у Facebook і прикріпив посилання на офіційний сайт  ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області, де міститься офіційна інформація з цього приводу.

- Цим наказом затвердженні і Положення про Тернопільську регіональну державну лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в новій редакції, - йдеться на сайті.

- Такі зміни відбулися у зв’язку з проведенням реорганізації ветеринарної служби області і створення ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області. Лабораторія залишається одним з підрозділів ГУ та виконуватиме функції, які були покладені на неї та розширюватиме свої повноваження відповідно до нового статусу, - зазначив начальник ГУ ДПСС в Тернопільській області Василь Хомінець.

Вибір читачів за тиждень

Відео