У селі під Тернополем відбулося грандіозне дійство (відео)

DJI_0001.MOV.00_06_39_14.Still001

Вчора, 27 серпня, у селі Настасів, що під Тернополем, відзначили одразу три свята: День Незалежності України, День села та провели перший Фестиваль українського хлібороба. Розпочалися урочистості із промови сільського голови. Микола Злонкевич подякував настасівчанам за працю та розуміння, а також згадав тих, хто захищав та захищає нашу державність на сході України.

Микола ЗЛОНКЕВИЧ, голова с. Настасів

Дякую абсолютно кожному з вас особисто за за той вклад, який ви вносите у творення історії нашого села, у розбудову. Я думаю, що гуртом, ми з кожним роком, все краще і краще будемо примножувати ті багатства, які збереглися і є у нашому селі.

Долучалася до святкування і компанія «Агропродсервіс», ініціювавши цього року проведення Фестивалю українського хлібороба. Відтак на території, де проходило дійство, настасівчани могли вгоститися безкоштовним частуванням від Тернопільського м’ясокомбінату. Окрім того, сільський голова вручив  подяку та подарунок генеральному директору компанії Івану Чайківському за багаторічну допомогу в розвитку села.

Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ, генеральний директор компанії «Агропродсервіс»

З Днем Незалежності України, з Днем села і з святом хлібороба. Адже вони не просто обєднані всі в одне свято, одне без другого воно не може існувати, адже зерниною до зернини ми разом із вами творимо нашу незалежність, тих двадцять шість років. І у нашому рідному селі ми ту незалежність укріпляємо із кожним днем.

Незважаючи на дощ, на святкування прийшло чи не усе село. Родзинкою концерту став виступ народного артиста України Степана Гіги, також настасівчан розважали місцеві мистецькі колективи.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ExYWqKcPdb8[/embed]

До слова, під час свята провели вікторину на знання історії розвитку підприємства «Агропродсервіс», переможці якої отримали смачні м’ясні подарунки.

Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео