Оксана Бучко

Тернополяни прощатимуться з Володимиром Стаюрою

Stayura_V.I._Photo-1

Днем жалоби оголосили у Тернополі 31 серпня. У місті прощатимуться із депутатом Тернопільської міськради, Почесним громадянином міста Тернополя, активним учасником Революції гідності, керівником Штабу національного спротиву, учасником АТО – заступником командира окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» Володимиром Стаюрою.

Таке розпорядження підписав мер міста. У День жалоби в місті приспустять Державний Прапор України на усіх будинках і спорудах комунальної власності, а також буде відмінено концертні заходи та спортивні змагання.

Нагадаємо, Володимир Стаюра помер від серцевого нападу під час відпочинку в Єгипті 26 серпня. Літак з труною прибуде у Львівський аеропорт 31 серпня о 18:00. На кордоні Тернопільської області зустрінуть скорботний кортеж о 21:00.  У місто в’їзд скорботного кортежу із тілом Володимира Стаюри  - о 21:30 (Львівська траса).

Із центральної частини Тернополя у напрямку Микулинецького цвинтаря 1 вересня із 14:40 до 16:00 перекриють рух у зв’язку із проведенням пішої похоронної процесії.

Поминальну панахиду в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці розпочнуть о 12:00. Літургію та чин похорону в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці – о 13:15.

Вихід пішої похоронної процесії на Микулинецьке кладовище відбудеться о 14:40 . Церемонія поховання Володимира Стаюри на Микулинецькому кладовищі – о 16:00.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео