Тернополянин розповів, чому вирішив готувати вафлі із «бульбашками»

218350_1387

Із нагоди дня підприємця ТЕРЕН підготував ряд матеріалів про тернопільських бізнесменів.

ТЕРЕНу також вдалося поспілкуватися із ще одним молодим підприємцем із файного міста Віталієм Дембіцьким. Хлопець влітку відкрив у центрі міста заклад швидкого харчування «Bubble Up», де готують унікальні вафлі із «бульбашками».

Віталік, розкажи як виникла ідея?

Ми з друзями почули про ці вафлі, спробували їх зготувати, і у нас вийшло. Щодо самого закладу, я хотів зробити щось унікальне, а на той момент таких смаколиків у Тернополі ще не готували ніде. Тому і вирішив відкрити «Bubble Up».

Що було найважче?

Насправді, відкрити власний бізнес – не дуже легка справа, тому важко було практично все. Однак найскладніше було знайти вдале місце для оренди. Ділянка у центрі Тернополя зовсім не дешеве «задоволення», тож шукали оптимальний варіант. Але ми це зробили і у нас все вийшло.

fdbda894a15d26afb9054f74ea2b2674b6a0aeaa
fdbda894a15d26afb9054f74ea2b2674b6a0aeaa

Які плани на майбутнє?

Звісно, що розширювати мережу «Bubble Up». Адже нині, аби скуштувати наші вафлі, тернополянам потрібно їхати у центр міста. Тому було б дуже добре, якби на кожному масиві стояли наші заклади «Bubble Up», однак коли це буде, спрогнозувати я поки що не можу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео