Тернополян застерігають від матінки Анни

21231285_1399321520184075_293500947572723362_n

Ще одне шахрайство виявили у Тернополі. Цього разу йдеться про жінку, яка начебто допомагає людям, а насправді просто виманює у них гроші.

В оголошенні «матінка Анна» пише, що допомагає при безплідді, знімає пороби, розповідає майбутнє по лініях рук і робить тому подібні нетрадиційні речі. Однак, як з’ясували працівники одного із банків Тернополя, це – чергове шахрайство.

За свої послуги віщунка просила перерахувати кошти по перерахунку. Після звернень декількох громадян та проведення перевірки вдалось з'ясувати, що за даними номерами телефонів працюють шахраї, що знаходяться далеко від Тернополя та не мають жодного відношення до описаних в оголошені специфічних послуг. Наразі банком прийнято необхідних заходів, щоб унеможливити надалі шахрайські операції та повернуто кошти ошуканим громадянам, пише у себе на сторінці у facebook прес-секретар «Приватбанку» Олександр Жильцов.

Нагадуємо, що тернополянам варто бути обережними не тільки із оголошеннями, які вони бачать, а й з банківськими картами, адже втративши пильність всього лиш на хвилину, ви можете втратити власні кошти.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео